Katujen terroristit

 

Monesti saa lukea siitä, kuinka skeittaajat ovat mukamas tuhonneet jotain hienoja puistoja grindaamalla loputtomat määrät toistoja onnistuakseen jossain tempussa. Tämä on kuitenkin monilta osin täysin naurettava väitös, sillä skeittaajat ovat väkeä, jotka siivoavat jälkensä ja nauttivat elämästä. Onko sillä loppujen lopuksi mitään väliä, jos jossain kaiteessa näkyy käytön jälkiä? Ei ole. Jotkut ihmiset luulevat, että skeittaajat ovat jotain vandaaleja, jotka rikkovat paikkoja ja tuhertelevat ympäriinsä, sekin on täysin väärin. Haastatteluissa monet skeittarit kertovat, että he haluavat vaan pitää hauskaa kavereidensa kanssa, ja siinähän ei ole mitään väärää. Jos skeittaamisesta tulevat äänet häiritsevät sinua, suosittelemmekin muuttamaan maalle hiekkateiden varrelle, sillä kaupunki saattaa olla sinulle väärä paikka silloin asua. Skeittaajat etsivät vapautta, vauhtia ja hauskanpitoa, kuten kaikki muutkin ihmiset.

Vapautta ja hauskanpitoa voit muuten löytää myös uhkapeleistä, sillä ne tarjoavat nykyään uskomattoman hienoja audiovisuaalisia kokemuksia. Tsekkaa paras netticasino, ja mahdollisilla voitoilla voit ostaa itsellesi vaikka uuden dekin!

Skeittaus kuuluu kaikille

Aiemmin laudan päällä temppuilu miellettiin vaan ja ainoastaan poikien harrastukseksi, sekin on kuitenkin muuttunut. Nykyään yhä useampi tyttö tai nainen on kiinnostunut skeittauksesta harrastuksena ja se alkaa näkyä enemmän ja enemmän myös kilpailuissa. Edelleen jotkut ovat sitä mieltä, että tytöt eivät kuulu laudan päälle, mutta niin ajattelevat ihmiset alkavat onneksi olemaan vähemmistö. Toiset vanhemmat pelkäävät skeittauksen vaaroja, mutta sekin on monilta osin turhaa. Oikeanlaiset suojat, ja kypärä päähän niin ei se ole sen vaarallisempaa, kuin jääkiekko. Skeittaus on erinomainen harrastus lapselle sillä se parantaa tasapainoa huomattavasti, ja sitä voi harrastaa missä vaan. Sen lisäksi suhteellisen halpa hinta tarkoittaa myös sitä, että sitä voi kuka tahansa lähteä rullailemaan!

6 Aug 2018