Nosta lauta lentoon Board expon matkassa

 

 

Uusi, asiantunteva skedeblogi, jonka timanttiset tekstit liikkuvat skeittaamisen, ja lajiin kiinteästi liittyvien aiheiden parissa. Kiinnostavaa luettavaa osuu silmään varmasti sekä kokeneille, vuosia täysillä vetäneille lukijoille, kuin myös aivan vasta renkaat rampille iskeneille vasta-alkajille. Rento meininki ja hyvät jutut ovat keskiössä, tämän blogin lukijat tietävät mistä puhutaan.

Samassa osoitteessa toimi ennen Board expo -sivusto, jota voi seurata edelleen Facebookissa osoitteessa. Samojen ajankohtaisten aiheiden parissa jatketaan, ja kovaa mennään edelleen, mutta kyseessä aivan uusi, ja täysin itsenäinen blogi, jolla ei ole minkäänlaista yhteyttä aikaisempaan sivustoon, eikä sen sisältöön ja ylläpitäjiin. Kyse on siis täysin itsenäisestä blogista ja erillisestä toimijasta, vain skeittaus aiheena on ja pysyy.

Suomi skeittailee edelleen

29 Jul 2021

Joillakin saattaa olla kuva siitä, että skeittaus oli kapinahenkisten nuorien harrastus vuosituhannen vaihteessa. Todellisuudessa skeittaus ei ole kadonnut Suomesta mihinkään, vaan harrastajia on edelleen niin uusia kuin vanhojakin. Suomeen rakennetaan edelleen uusia skeittipuistoja. Internet-ajan myötä niihin pääsee tutustumaan kätevästi myös blogien ja videoiden kautta ja nekin keräävät laajoja yleisöjä.

Skeittauksen suosio on räjähtänyt

10 Dec 2018

Skeittaus ei ole enää vain nuorten juttu, vaan lajin parista löytyy kaiken ikäisiä konkareita. Myös naiset ovat innostuneet skeittauksesta vuosi vuodelta enemmän. Skeittiparkeilla voi tavata monenlaisia ihmisiä, jotka kertovat mielellään harrastuksestaan ja näyttävät hienoimpia temppujaan. Skeittaus selvästi tuo harrastajia yhteen, ja toisaalta vauhdikkaat skeittiparkit kutsuvat aina uusia kokeilijoita lajin pariin.

Katujen terroristit

6 Aug 2018

 

Monesti saa lukea siitä, kuinka skeittaajat ovat mukamas tuhonneet jotain hienoja puistoja grindaamalla loputtomat määrät toistoja onnistuakseen jossain tempussa. Tämä on kuitenkin monilta osin täysin naurettava väitös, sillä skeittaajat ovat väkeä, jotka siivoavat jälkensä ja nauttivat elämästä. Onko sillä loppujen lopuksi mitään väliä, jos jossain kaiteessa näkyy käytön jälkiä? Ei ole. Jotkut ihmiset luulevat, että skeittaajat ovat jotain vandaaleja, jotka rikkovat paikkoja ja tuhertelevat ympäriinsä, sekin on täysin väärin. Haastatteluissa monet skeittarit kertovat, että he haluavat vaan pitää hauskaa kavereidensa kanssa, ja siinähän ei ole mitään väärää. Jos skeittaamisesta tulevat äänet häiritsevät sinua, suosittelemmekin muuttamaan maalle hiekkateiden varrelle, sillä kaupunki saattaa olla sinulle väärä paikka silloin asua. Skeittaajat etsivät vapautta, vauhtia ja hauskanpitoa, kuten kaikki muutkin ihmiset.

Vapautta ja hauskanpitoa voit muuten löytää myös uhkapeleistä, sillä ne tarjoavat nykyään uskomattoman hienoja audiovisuaalisia kokemuksia. Tsekkaa paras netticasino, ja mahdollisilla voitoilla voit ostaa itsellesi vaikka uuden dekin!

Skeittaus kuuluu kaikille

Aiemmin laudan päällä temppuilu miellettiin vaan ja ainoastaan poikien harrastukseksi, sekin on kuitenkin muuttunut. Nykyään yhä useampi tyttö tai nainen on kiinnostunut skeittauksesta harrastuksena ja se alkaa näkyä enemmän ja enemmän myös kilpailuissa. Edelleen jotkut ovat sitä mieltä, että tytöt eivät kuulu laudan päälle, mutta niin ajattelevat ihmiset alkavat onneksi olemaan vähemmistö. Toiset vanhemmat pelkäävät skeittauksen vaaroja, mutta sekin on monilta osin turhaa. Oikeanlaiset suojat, ja kypärä päähän niin ei se ole sen vaarallisempaa, kuin jääkiekko. Skeittaus on erinomainen harrastus lapselle sillä se parantaa tasapainoa huomattavasti, ja sitä voi harrastaa missä vaan. Sen lisäksi suhteellisen halpa hinta tarkoittaa myös sitä, että sitä voi kuka tahansa lähteä rullailemaan!

Skeittaus voi olla elämäntapa

10 Jul 2018

Jos skeittauksen on aloittanut ja siihen tykästynyt jo nuorena, voi siitä pidemmässä juoksussa tulla muutakin kuin vain harrastus. Kenneth Lindqvist, eli tutummin Kena, on skeitannut lapsesta asti, jo yli 30 vuoden ajan. Hänen skeittauksen täyteisestä elämästään tehtiin jopa dokumentti, 30 vuotta laudalla, jossa hän kertoo omin sanoin miten skeittaus on vaikuttanut hänen elämäänsä.