Seat Rail Jam

Boardexpossa kilpaillaan Seat Rail Jameissa sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantain kilpailu on huikea kolmen tähden TTR kilpailu, missä arvokkaiden TTR pisteiden lisäksi kilpaillaan myös 5000 Amerikan dollarin palkintokassasta sekä kahdesta villistä kortista Stars of the Stadium tapahtuman reilikisaan. Kilpailuun osallistuu 30 kutsuttua laskijaa ja kilpailun taso tulee olemaan huikea.

Sunnuntaina Seat Rail Jameissa mitellään avoimessa kilpailussa. Sunnuntain kilpailussa TTR pisteitä on jaossa yhden tähden verran. Sarjat ovat vuonna -96 syntyneet ja sitä vanhemmat sekä junnusarjassa ottelevat -97 syntyneet ja nuoremmat. Myös naisille on oma sarjansa, joka on avoin ikään katsomatta. Jokaisen sarjan voittaja saa 500 euron arvoisen Paromin lahjakortin, joka oikeuttaa ostamaan arvonsa verran palveluita ja reissuja Parom Campsien lumilautaleireiltä ja matkoilta. Lisäksi naisten sarjan voittaja saa villin kortin majoituksineen Leville Battery Catfightiin, joka on neljän tähden TTR kilpailu. Kolme parasta naista palkitaan myös MsChic kosmetiikalla.

Ilmoittautuminen sunnuntain kilpailuun alkaa tämän viikon aikana boardexpo.fi sivustolla, joten pysy kuulolla, paikkoja on rajoitetusti.

Posted 24/10/2011 in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *